Groot open air concert "Bella Ciao" 5 & 6 juli

Na het overweldigende succes van het concert "Petit Paris" afgelopen jaar, gaat fanfare St. Clemens dit jaar op de Italiaanse tour! Een mediterraans zomeravondconcert tijdens de ondergaande zon, gecombineerd met de lekkerste wijnen en culinaire hapjes uit de Italiaanse keuken. Waan je in Toscane op de overdekte binnenplaats van de idyllische hoeve Heihof en beleef een fantastisch avondje uit! De bekende Italiaanse opera's, de grootste hits van Andrea Bocelli en Eros Rammazotti, ze komen allemaal voorbij op de twee grote concertavonden van Fanfare St. Clemens. In maart start de voorverkoop voor de 2 concerten op 5 & 6 juli 2019, ben op tijd, want op=op! Meer info over gastartiesten en kaartverkoop volgt snel.

Onze Clemens Kids gaan weer starten!

In april starten we weer! Kijk op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

Onder leiding van Joelle Savelkoul zijn kinderen vanaf groep 2 van de basisschool, bezig met de eerste beginselen van muziek. Lijkt het jou ook leuk om op zaterdag om 11.30 uur een half uurtje samen muziek te komen maken? Meld je dan snel aan voor de nieuwe lessenreeks!